06-57606826
info@evatesselaar.nl

Gratis Handleiding Natuurlijk Ontvlooien

Help, mijn huisdier heeft vlooien!

Waarschijnlijk gebruik je op dit moment maandelijks een pipet tegen vlooien en teken, maar wist je dat de meeste honden en katten helemaal niet zo snel onder de vlooien zitten als we denken?


De meesten hebben er eigenlijk niet zo’n last van en hebben die maandelijkse bescherming niet nodig. Je zult dit uiteraard wel goed in de gaten moeten houden door je dier wekelijks even met een vlooienkam door te kammen om er zicht op te houden. De gemiddelde vlooienpipet werkt 4 tot 5 weken. Dat betekent dat het de lever en nieren 4 tot 5 weken kost voordat ze het volledig af hebben kunnen breken.


Dat is een behoorlijke belasting voor je dier! Wist je dat veel ook op een natuurlijke manier kan? 

Ik heb een handleiding & advies geschreven over hoe je zonder gif kunt omgaan met vlooien en teken bij je dier. Wel zo fijn voor je dier!

Op een natuurlijke manier aan de slag met de gezondheid van je dier! 

Al van kleins af aan fascineren dieren mij, en dat ik ‘later’ iets met dieren zou gaan doen heeft voor mij dan ook altijd als een paal boven water gestaan. Mijn eigen dieren, kat Rody, hond Rune en konijnen Suus en Wies, betekenen alles voor mij. 
Ik weet hoe frustrerend de zoektocht kan zijn als er iets niet klopt met je dier, maar niemand weet wat er precies aan de hand is. Om erachter te kunnen komen wat er met jouw dier aan de hand is vind ik het belangrijk dat we hem of haar in zijn geheel, oftewel holistisch, bekijken. Ik kijk dus niet alleen naar de klacht, maar vooral wáár die vandaan komt en wat ertoe geleidt heeft dat de klachten zijn ontstaan.

Ik werk graag met natuurlijke middelen. Ik geloof dat de natuur meestal al een antwoord heeft en dat chemische middelen helemaal niet nodig zijn. De vlooienmiddelen die eigenlijk iedere maand aangeraden worden zijn alles behalve natuurlijk. Ik ben onderzoek gaan doen en heb mooie en goede alternatieven gevonden die ik graag met je deel!

Op een natuurlijke manier aan de slag met anti-vlooien middel

Inschrijven voor de Handleiding over natuurlijk vlooienmiddel

[activecampaign form=3]